Maksutavat ja -ehdot

Maksaminen Mesiskot.fi verkkokaupassa

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimii Shopify ja Klarna Oy (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Maksutavat

 • Verkkopankkimaksut (Klarna): 
  • Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbank.
 • Pankki- ja luottokortit (Shopify ja Klarna):
  • Visa, MasterCard ja American Express.
  • Lasku ja osamaksu:
   • Klarna.

   

  MAKSUTAVOISTA TARKEMMIN

  KORTTIMAKSUT

  Voit maksaa Visa, Mastercard ja American Epxress-korteilla.

  Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Shopify tai Klarna. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

  korttimaksut

   

  VERKKOPANKIT

  Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki).

  Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi.

  Maksunsaajana näkyy Klarna, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

  pankkimaksut

   

  KLARNA CHECKOUT

  Klarna Checkout –palvelu
  Klarna Checkout –palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

  Käytössäsi Klarnan kautta ovat seuraavat maksutapavaihtoehdot: Klarna lasku, Klarna tili, debit/credit -korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia).
  Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät täältä. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771.

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja se välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tilauksia koskevissa reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua ottamaan ensisijaisesti yhteyttä BYPIASiin.

  Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki Puhelin: +358 9 42599770