Toimitusehdot

MESISKOT TOIMITUSEHDOT

MeSiskot.fi / Mandarin Spa Oy 2556177-9 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Kuluttajakaupassa noudatamme voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.


Toimitusaika

Toimitus lähtee varastoltamme mahdollisemman nopeasti, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitukset kuljetusyhteistyökumppaneilta kotimaan liikenteessä kestävät yleensä 1-3 arkipäivää.

Mikäli tuotetta ei ole varastossamme, ilmoitamme siitä välittömästi sähköpostilla.
MeSiskot ei vastaa mahdollisista kuljetusliikkeiden toimitusvaikeuksista.

Me Siskot ei vastaa mahdollisista Postin/kuljetusliikkeiden toimitusosoitteiden/noutopisteiden muutoksista.

 

Toimitustavat ja -hinnat

  • Yli 90 € tilaukset = ILMAINEN (noutopiste)
  • Yli 250 € tilaukset = ILMAINEN (kotiinkuljetus)
  • DB Schenker noutopiste = 5,90 €
  • Posti pakettiautomaatti / noutopiste = 5,90 €
  • Posti Express = 8,90 €
  • Posti kotiinkuljetus = 11,90 €
  • Nouto = Ilmainen (noudettavissa myymälästämme sopimuksen mukaisesti)
  • Lahjakortit = 2 € postitse, sähköpostitse ja nouto ilmainen

 

Toimitamme tuotepaketit tilauksen yhteydessä valitun toimitustavan mukaiseen toimipisteeseen tai kotiinkuljetuksella. MeSiskot-verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Suomessa.

Noutamattomasta paketista, jonka kuljetusliike palauttaa MeSiskot-verkkokauppaan, peritään 14 euron palautus-/käsittelykulut.

MeSiskot-kauppa pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Mikäli korjaus koskee tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä ennen korjatun tilauksen vahvistamista asiakkaalla.

 

Mahdolliset virheet ja riitatilanteet

Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on virheellinen tai kuljetuksessa vahingoittunut, on asiakkaan vastuulla ilmoittaa virheestä välittömästi MeSiskot-verkkokauppaan sähköpostitse osoitteeseen siskot@mesiskot.fi tai puhelimitse 040 7705644. Sähköpostiin tulee lisätä kuva tuotteesta ja selvitys. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla vanhan tilalle uusi virheetön tuote. MeSiskot-verkkokaupan virheestä johtuva palautus on asiakkaalle maksuton.

Force majeure - Mesiskot-verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy MeSiskot vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta, pandemiasta tai muusta vastaavasta MeSiskojen tai sen alihankkijoiden toiminnan estävästä tekijästä johtuen.

Mahdollisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.