Tietoa Mesiskoista

MeSiskot on meidän kahden sisaruksen Sinin ja Sadun perustama verkkokauppa ja showroom Helsingin keskustassa.

Ajatus MeSiskot -sivusta syntyi kaksi vuotta sitten, kun me sisarusta löimme työhynttyyt yhteen ja päätimme tehdä aikuisille naisille 50+ oman verkkokaupan. Kosmetologi ja ayurvedahoitaja Sini on ollut yrittäjä jo 25 vuoden ajan, ja pyörittää Mandarin Spa kauneushoitolaa. Satu hyppäsi sisäänostajan hommista mukaan pari vuotta sitten, kun kypsyttelimme ajatusta yhteisestä verkkokaupasta hyvinvoinnin ja kauneuden parissa.

MeSiskot verkkokauppa on kauneuden, hyvinvoinnin, tuoksujen, ayurvedan ja terveyden kauppa. Blogissa ja sivustolla käsittelemme 50+ naisten arkea, juhlaa, elämänilmiöitä, ongelmanratkaisuja, onnea sekä kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä.

Tällä sivustolla ikä on ”in”. 50+ -vuotiaana ei tarvitse olla ikäkriisejä, vaan nyt meillä on ihana mahdollisuus keskittyä juuri siihen, mitä haluamme tehdä, ja mistä nautimme. MeSiskot haluaa raivata hyvänolon, kauneuden ja terveyden tietä helppokulkuisemmaksi, helpottaa menopaussia, lisätä kauneutta kasvoille, keholle, mieleen ja sydämeen.

Missionamme on tarjota aikuiselle naiselle parhaat tuotteet hyvään arkeen ja juhlaan. Naisille, jotka haluavat hoitaa ja satsata myös itseensä ja löytää omat parhaat piirteensä. Sisäinen hyvä olo säteilee kauneutena.
Ayurveda (intialainen lääketiede) on yksi MeSiskojen mieliaiheista, sillä tämä tuhatvuotinen intialainen elämänoppi tuo harmoniaa ja tasapainoa mielelle ja luonnollisista kauneutta iholle. Ayurveda pyrkii ennaltaehkäisemään sairauksia ja luomaan harmoniaa kaikkeen olemiseen. Sini käy vähintään vuosittain ayurvedan lähteillä Sri Lankalla, ja kertoo mielellään ayurvedatuotteista ja -hoidoista. Ayurvedassa on kolme eri kehotyyppiä/doshaa vata, pitta ja kapha. Meistä sisaruksista Sini edustaa pittaa ja Satu vataa. Blogissamme kerromme jatkossa lisää myös ayurvedisestä ihonhoidosta, kehotyypeistä ja hoitokeinoista. Tervetuloa meille myös ayurvedahoitoihin ja kauneushoitolamme muihin hoitoihin, lisätietoja löydät www.mandarinspa.fi

Haluamme unelmoida isosti, toteuttaa haaveita, rakastaa elämää ja mennä eteenpäin. Hyppää mukaan MeSiskojen maailmaan!

Terveisin MeSiskot Sini 58 vee & Satu 54 vee